RSS Feed

De gran vull ser …

9 de març de 2015 by ampatufet

Que volem que siguin els nostres fills de grans ? o millor, que volen ser ells i elles de grans ? Feliços !!!  si !!!,  o no ?… no sempre ho tenim clar. Durant anys  les families pensàvem que per tal que els  fills tinguessin un bon futur era necessari estudiar una bona carrera:  estudia dret que sempre va bé…. , història? això no té sortida.….  Us sona? però, la societat actual ja no és com era en els nostre temps d’estudiants i avui en dia tenir uns bons estudis no garanteix un bon futur, d’entrada.

Així les coses, ens acompanyeu a descobrir com podem ajudar als nostres fills i filles a trobar el que els fa o farà feliços ?

La xerrada que us proposem aquest segon trimestre, De gran vull ser…. , serà el proper DIJOUS 26 DE MARÇ, A  LES 19:00 HORES, a la biblioteca de l’escola. Estarà a càrrec de la Cristina Silvente, psicòloga.

Us hi esperem a tots i totes !!!!! . Recordeu ! cal inscripció prèvia a [email protected]

cartell xerrada element (1)

 

 

Comments

comments


1 comentari »

  1. […] aquest segon trimestre, De gran vull ser…. , serà el proper DIJOUS 26 DE MARÇ, A  LES 19:00 HORES, a la biblioteca de l’escola. Estarà a càrrec de la Cristina Silvente, […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *