RSS Feed

ITSCOOL

13 de desembre de 2014 by ampatufet

Logo ITScool

Nou portal per promocionar les TIC a primària i secundària

L’Asociació Educativa ITSCOOL ha creat un nou portal per promocionar les TIC entre els joves de primària i secundària. Des d’un començament la FaPaC col·labora amb aquest projecte per tal de traslladar la visió de les famílies en aquest àmbit.
L’objectiu de la plataforma és acostar les tecnologies de la informació i comunicació entre el jovent per tal de despertar el seu interès, així com oferir recursos dirigits a joves, famílies, professors i professionals del sector.
La iniciativa també pretén que les famílies -concretament els pares i mares de nens i nenes des de 4rt de primària fins a 4rt d’ESO- tinguin més informació sobre les carreres universitàries TIC i les seves sortides professionals. La FaPaC col·labora en aquest sentit per tal de conèixer i millorar la percepció de les famílies sobre aquests estudis i fomentar el seu coneixement. D’aquesta manera, els pares i mares es poden crear una opinió més adequada i assessorar així els seus fills i filles.
Itscool també vol donar un impuls als estudis d’enginyeria en aquest camp, ja que en els darrers anys la seva demanda ha sofert un descens entre els estudiants.
L’Associació agrupa escoles i facultats universitàries, col·legis professionals de les enginyeries TIC, els departaments relacionats amb l’educació i les TIC de la Generalitat de Catalunya.
Més informació: ITSCOOL

Comments

comments


No hi ha comentaris »

No comments yet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *