RSS Feed

5 ª Jornada d’Aprenentatge Servei de l’Hospitalet de LLobregat

6 de novembre de 2014 by ampatufet

El proper dimecres 12 de novembre es cel.lebrarà la  5 ª Jornada d’Aprenentatge Servei de l’Hospitalet de LLobregat, a l’Auditori Barradas. L’organitza la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Hospitalet, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Centre Promotor d’Aprenentatge Servei.
És una oportunitat per què els pares i mares poguem conèixer aquest tipus de projectes que s’estan portant a terme a molts centres educatius de la nostra ciutat. Projectes on els alumnes aprenen i fan un servei als altres, que ben segur els millora com a estudiants però, sobretot els millora com a persones. L’objectiu de la Jornada és també  viure en primera mà el testimoniatge d’aquestes experiències i conèixer les bones pràctiques APS que es duen a terme als nostres barris.
En aquest enllaç es pot veure el programa de la Jornada, on també podreu  fer la inscripció a la mateixa.( a l’apartat  no xtec ).

Comments

comments


1 comentari »

  1. ampatufet ha dit:

    Es una molt bona iniciativa ! Molt interesant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *