RSS Feed

Formacións, xerrades …

29 d'octubre de 2014 by ampatufet

 

Ja veieu que com a pares i mares no estem sols ! no ??? Doncs no !

I per això avui us volem  informar de  diferents xerrades que es faran a la nostra ciutat, o a prop, sobre diferents temes que ens poden interessar com a pares i mares.

Les primeres  que us volem comentar son unes trobades organitzades dins del projecte de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, Les famílies eduquem, concebudes com a cicles trimestrals educatius per a les famílies de l’Hospitalet, i organitzades des del Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies (PAEF).

Us deixem el programa d’aquest primer cicle de tardor,  de novembre a desembre, que sota el títol CRÉIXER AMB LES PANTALLES, Un repte per a les famílies, recull  fins a set xerrades, un taller i un Forum  sobre la relació entre l’ús de la  tecnologia i els nostres fills.

Scan_Pic0001 Scan_Pic0002

Com podeu veure, les diverses xerrades es fan a diferents espais de la ciutat, son gratuïtes, i moltes d’elles tenen servei de monitoratge per els fills i filles.

Així que no tenim excusa !. Si hi esteu interessats, ens ho podeu dir i tots els que hi vulguem anar, podem anar-hi junts.

Més coses, des de l‘Aula de Pediatria de  Sant Joan de Déu,  una entitat de gestió de l’Hospital Sant Joan de Déu, que té com a finalitat aglutinar tota la formació especialitzada en pediatria i especialitats pediàtriques, que s’imparteix en l’Hospital Sant Joan de Déu de Esplugues i garantir una alta qualitat formativa,  ens arriba una informació sobre unes xerrades divulgatives per les families que segur que seran del nostre interès.

La primera, el proper 6 de novembre del 2014,  centrada en els transtorns d’aprenentatge, es diu ” Em diuen que el meu fill no està motivat i no s’esforça a l’escola … ” i és a càrrec de la Dra. Anna Sans, Neuropediatra.

image

El 15 de gener de 2015, esta programada la xerrada ” Com podem afavorir l’aprenentatge dels nostres fills durant les activitats quotidianes? “, a càrrec de la Dra. Anna López Sala, Neuropsicòloga.

I ja en data 9 d’abril de 2015, està programada la xerrada, ” Què he de fer quan el meu fill no em fa cas ? ” i serà a càrrec de la Psicòloga Clínica Dra. Jennifer Bona.

A l’enllaç trobareu tota la informació, peró us comentem que totes les xerrades tindràn lloc a l’Auditori del CAPI Barcelona Esquerra, al carrer Numància, 9-13, Planta -1 de Barcelona.

L’accès  a totes elles és gratuït però cal confirmar prèviament l’assistència trucant al telèfon 93 253 21 30 de 9 a 13 hores, enviant un e-mail a aula@hsjdbcn.org o inscrivint-se a la web:www.hsjdbcn.org

 

 

 

 

 

Comments

comments


No hi ha comentaris »

No comments yet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *