EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

20 de setembre de 2017

Tornem a la 35a edició de la Setmana del llibre en català

Un altre any hem participat a la 35a edició de la Setmana del llibre en català.

Hem estat a l’estand número 3, al costat dels altres 131 expositors, juntament amb el Govern d’Andorra, l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació Llibre del Pirineu.

El d’enguany és un balanç positiu, per la promoció amb signatures de llibres i dues taules rodones presentades per Vicenç Villatoro sobre novetats pirinenques el dia 9 de setembre, l’una amb Joan Peruga, Manel Gibert, Xavi Casals, David Gálvez, Agustí Franch, Antoni Caus i, l’altra, amb Joan Obiols, Josep M. Ràfols, Jordi Romeu Carol, Alfred Pérez-Bastardas i Miquel Alet.

Destaquem la presència del nostre col·laborador Sam Abrams, dimarts 12, que presentava Commemoracions, de Sebastià Perelló -organitzat per l’Institut d’Estudis Baleàrics- i la roda de premsa, dijous 14, de l’Asssociació professional d’escriptors i d’escriptores a càrrec de Joan Martín Piñol i Maite Carranza anomenada: ESCRIVIM, el secretari de la qual és l’escriptor de Literatura Infantil i Juvenil Pere Martí, també col·laborador de l’editorial.

L’Associació d’editors del País Valencià presentava l’any Fuster i es celebrava també el 150è aniversari del naixement de Prudenci Bertrana (La Generalitat de Catalunya acorda declarar l’any 2017 «Any Bertrana» en commemoració del 150è aniversari del naixement de l’autor, dins de la setmana, amb una lectura a càrrec d’Oriol Ponsatí-Murlà)

El Premi Trajectòria, que des del 1997 es lliura anualment a un professional vinculat al món de la cultura catalana que hagi destacat en la seva divulgació, s’ha atorgat a Jaume Cabré, reconegut com a escriptor i guionista, per «l’excel·lència de la seva obra literària, la seva obra monumental i la defensa de la cultura en català».

És un plaer ser cada any a Barcelona i portar el que fem una mica més enllà del Pirineu, cada any hi ha més gent que coneix Editorial Andorra.

Podeu veure aquí algun article sobre la Setmana del llibre en català 2017:

Andorra a la Setmana del Llibre-blog de la setmana

Diari Ara. Andorra participarà a la setmana del llibre en català

També vam  retransmetre en directe uns quants vídeo de certes activitats que van succeïr durant la setmana, us els deixem per a que els pogueu visualitzar al facebook de l’editorial:

 

Tant per tant, subpoemes. De Carles Hac Mor,         a càrrec de: Lluís Calvo, Mònica de Dalmau,                Francesc Gelonch i Ester Xargay

 

Com estimular els lectors joves a llegir?                                            Conversa

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2021 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat