EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

21 de juliol de 2017

A l’ombra del solstici a Catalunya Ràdio


 

Manel Gibert Vallès porta el seu llibre de Haikús  A l’ombra del solstici  a El Blog de Jordi Cervera, de Catalunya Ràdio.

Al seu bloc, diu d’ell mateix:

“Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d’ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit.
Sort!”

 

Per a veure el que diu sobre el llibre feu clik a l’enllaç següent: http://blogs.ccma.cat/jordicervera.php?itemid=58348

 

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat