EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

4 de maig de 2017

L’Alta Cerdanya de Joan Obiols a la Médiathèque de la Guingueta

Ahir dimecres 3 de maig Edicions Salòria i Editorial Andorra oferíem, en col·laboració amb la Médiathèque de la Guingueta, la presentació del segon i tercer llibres de la col.lecció “Viatge Universal pel Pirineu” de Joan Obiols.

Vam tenir el plaer d’escoltar com a convidats Jean-Louis Blanchon, mestre i historiador; Laurent Leygue, professor de català i batllee d’Estavar; Madame Rosa de Montellà, presidenta de l’associació Joseph Sauvy; Jean-Jaques Fortuny, batlle de la Guingueta d’Ix i el mateix autor.

Gràcies a tots els que ens heu acompanyat.
Bona lectura!!RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat