EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

16 de desembre de 2016

Torna’m la Cua! Presentem el nou conte il·lustrat per adults de Xavi Casals i Txema Díaz-Torrent


 

Lluís Viu (Editorial Andorra) i els autors del conte, Txema Díaz-Torrent i Xavier Casals, a la presentació al Centre d’Art de les Escaldes

Ahir, a les 19.30 h al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany, Editorial Andorra presentava el seu primer conte il·lustrat per a adults, l’àlbum Torna’m la cua de Xavi Casals i Txema Díaz-Torrent.

Xavi Casals (Andorra, 1983) es forma en còmic i il·lustració en art gràfic a l’Escola Joso de Barcelona. Fa un màster en animació a l’escola 9zeros. Assisteix al taller de Sebastian Krüger sobre retrat i caricatura amb acrílics a Barsinghausen, Alemanya. Exposa al Centre Cultural La Llacuna d’Andorra la Vella «Globus en Sol Fa». Es dedica a la caricatura d’estudi, la il·lustració (revista Portella – Andorra Lletres Arts, recull de contes Valguamar de Gemma Solsona i Tebu Guerra, El Periòdic d’Andorra) i a projectes personals per a exposició i publicació. També treballa de colorista de còmic per a editorials de França com Dupuis o Casterman, i d’Espanya com Norma Editorial.

Txema Díaz-Torrent (Sabadell, 1974) és llicenciat en Filologia Anglesa i fa recerca en lingüística aplicada i didàctica de la llengua. Fa anys que treballa a Andorra com a professor de llengua i literatura angleses a secundària, i ha impartit docència també en l’àmbit universitari. És membre de la revista Portella – Andorra Lletres Arts des de l’inici, i ha publicat alguns relats en volums col·lectius. Ha col·laborat en l’organització d’iniciatives culturals, com l’exposició «Exilis – Llibres d’Artista», o el projecte de micromecenatge per a la publicació del llibre Aspectes de l’art popular d’Andorra de Sergi Mas. Col·labora de manera periòdica amb la premsa escrita del Principat.

A més d’escoltar els autors, també ens vam regalar la vista amb una exposició d’il·lustracions originals del llibre i material divers del seu procés de creació. Els vint-i-cinc primers compradors van rebre un regal exclusiu fet a mà per Xavi Casals.


 Podeu veure un parell de cròniques que han aparegut a la premsa andorrana fent clik als enllaços següents:

Al Bondia Andorra:
http://www.bondia.ad/cultura/manual-illustrat-recuperar-lorgull

Al Periòdic d’Andorra:
http://www.elperiodic.ad/noticia/55345/cacador-torna-la-cua-a-la-rabosa

 Si voleu seguir l’actualitat artística de l’il·lustrador, Xavi Casals, podeu visitar el seu blog fent clik aquí

 El llibre ja està disponible online a través del web de l’editorial, aquí

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat