EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

2 de desembre de 2016

Editorial Andorra presenta Alcanadre, la nova novel·la de Joan Peruga


 

Lluís Viu (Editorial Andorra), Enric Pociello i Joan Peruga al Centre Cultural de la Llacuna dAndorra la Vella durant la presentació d’Alcanadre.

Ahir a les 7.30 del vespre a la Sala d’Actes de La Llacuna d’Andorra la Vella l’editor Lluís Viu, l’autor Joan Peruga i el seu amic i company d’aventures Enric Pociello presentaven Alcanadre.

Emotiu perquè Pociello va estar a l’internat amb el Joan i intimista perquè d’alguna manera, amb aquesta novel·la, Peruga s’ensenya, perquè és autobiogràfica… amb ficció. No de ficció però les fotos dels dos 60’s style que va destapar al final de la presentació, de dos joves amb cabells llargs i actitud relaxada, un estiu al riu Alcanadre, riu de molts ponts, riu indecís i dubitatiu, el del seu poble.

La sala era plena de gom a gom i això ho podem atribuir, entre altres coses, a la qualitat humana i literària del Joan. Es notava l’emoció, les ganes de llegir la novel·la en les persones que anaven arribant, les piles de llibres anaven disminuint… sensació de club de fans literari! Sensació que es ratifica aquests dies post-estrena en les persones que, a través del facebook del Joan, van afegint comentaris sobre l’obra que tenen entre mans.

L’habilitat comunicativa i didàctica del Joan en la presentació és un reflex també de la manera com escriu: magnètica, desinteressada, profunda.


Feu clik als enllaços per a llegir alguns articles que han sortit a la premsa:

http://www.bondia.ad/cultura/peruga-i-lamor-primer

http://www.diariandorra.ad/noticies/opinio/2016/12/06/alcanadre_109872_1129.html

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2019 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat