EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

30 d'octubre de 2016

Arnau Orobitg al 16è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat


 

arnau-sant-cugat-blog

Arnau Orobig recitant al 16è Festival Nacional de poesia de Sant Cugat

El 29 d’octubre durant el 16è Festival Nacional de poesia de Sant Cugat del Vallès es presentava el recital “Mar i muntanya. Anna García Garay presenta Mercè Amat (“A recer de les ventades”) i Arnau Orobitg (“Distàncies”).

A les 12:00 del migdia al Taller d’Art Dterra poetes, artistes, persones de la cultura i periodistes es trobàven per a gaudir, al jardí de l’espai amb jazz de fons d’un diàleg entre dos poetes, Mercè Amat (Barcelona) i Arnau Orobitg (Principat d’Andorra), entre la mar i la muntanya, entre dues obres en què la contemplació interior i exterior és ben present, on la natura és l’instrument a través del qual el poeta representa i expressa el propi pensament.

Gràcies al Festival per a convidar-nos a participar a través de la veu i l’obra poètica de l’Arnau. Ha estat un privilegi i una delícia ser-hi.


 

Aquí teniu un vídeo, un tastet del que va passar:

 

 

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat