EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

24 de juny de 2016

Sector editorial: voladura controlada


” No és fàcil. No és ràpid. No és segur. Però és possible; hi ha alternatives a l’actual manera de fer i treballar, els editors poden endegar part de la seva reconversió industrial i comercial sense esperar els distribuïdors i els llibreters.

 

L’altra part necessita de la seva col·laboració però aquest és un vaixell on hi són tots i ningú pot esperar sortir-ne ben parat si el veí s’enfonsa. N’hi ha que en sortiran guanyant, d’altres hi perdran una mica, uns quants potser hi perdran molt. L’alternativa és perdre-ho tot. Hi ha dues opcions: voladura controlada i reforma del que no funciona o deixar que tot es vagi ensorrant.

Què preferiu? ”

Feu clik aquí per a llegir l’article sencer al núvol, el digital de cultura.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2021 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat