EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

24 d'abril de 2016

Diada de Sant Jordi 2016 a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella


 

sant jordi per blog

Diada de Sant Jordi a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella

Els autors de les novetats van signar els llibres:

El primer volum de la col·lecció «Viatge universal pel Pirineu» El Principat d’Andorra de Joan Obiols, un sketchbook magnífic d’Albert Viladé La Seu d’Urgell. L’sketchbook d’Albert Viladés, amb textos de Pep Albanell, un recull d’articles de premsa d’un periodista que escriu de la mà de David Gálvez L’obra articulística d’Arseni Sugranyes, el poemari Distàncies d’Arnau Orobitg prologat per Sam Abrams i, finalment, el llibre-disc Forma amb textos de David Gálvez, il·lustracions d’Àstrd Janer i la música d’Hysteriofunk pel vintè aniversari de la formació del grup.

Gràcies a tots per la vostra presència i per acompanyar-nos un any més!

Feu clik aquí per a veure més fotos.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat