EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

8 d'abril de 2016

Presentació de L’obra articulística d’Arseni Sugranyes, de David Gálvez


 

Com habitualment en companyia d’amics i coneguts ens trovàvem a la Sala d’actes de la Llacuna d’Andorra la Vella ahir 7 d’abril per a presentar -i destapar, però només a mitges, o potser del tot- L’obra articulística d’Arseni Sugranyes, la darrera obra de l’escriptor andorrà David Gálvez.
L’autor, que ha publicat amb l’editorial Males Herbes Cartes Mortes (2014) i Res no és real (2015), va expressar la seva gratitud vers l’editorial andorra per la rapidesa amb la que va acollir el projecte mentre que l’Albert Vilaró, presentador juntament amb l’editor Lluís Viu de l’acte, va felicitar el David per la temeritat de presentar un recull articulístic -obra que es considera a vegades, de caràcter secundari- i a l’editorial per la de publicar-la.
Gálvez va confesar, davant la curiositat explícita de Vilaró, que està escrivint una altra obra on potser perviurà l’Arseni Sugranyes…haurem d’estar atents per a no perdren’s les novetats del que, potser per alguns, encara és un engima.
Podeu veure un magnífic article que n’ha fet el periodista Andrés Luengo fent click aquí

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2021 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat