EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

31 de desembre de 2015

Presentació i taller de «La Marmi i el curiós barret» a Andorra


 

Susanna Isern i Marta Cabrol a Casa Ferino d’Ordino durant la presentació i taller del llibre La Marmi i el curiòs barret.

Presentació i taller del llibre La Marmi i el curiós barret a la ludoteca Casa Ferino d’Ordino i a la Biblioteca Nacional d’Andorra, dimarts 29 de desembre de 2015.

L’autora del text, Susanna Isern, i la il·lustradora, Marta Cabrol, ens van acompanyar tota la tarda, primer a la ludoteca Casa Ferino d’Ordino i després a la Biblioteca Nacional d’Andorra en la presentació i explicació del conte La Marmi i el curiós barret, i després en el taller en què van participar activament els nens i alguns adults. Aquest llibre és, el darrer llibre de la col·lecció il·lustrada de l’Editorial Andorra.

Les autores van explicar-nos com s’havia gestat el llibre, com s’havien començat a dibuixar els personatges, i van dedicar els llibres als nens que el tenien. Alguns ens van assegurar que el tió els havia cagat el conte.

Com que val més no fer llaunes servir per tapar-se el cap, es van pintar nous barrets a la Marmi amb plomes, retalls de roba i de molts colors.

Gràcies a la Ludoteca d’Ordino i a la Biblioteca Nacional d’Andorra per acollir tant bé i per primera vegada en la presentació d’un llibre de la nostra Col·lecció Il·lustrada.

 
Bon any nou a tots!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat