EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

22 de setembre de 2015

Presentació del conte “Alarma a la granja”, a Sant Julià de Lòria


 

Presntació Alarma a la granja

Fina Font (Editorial Andorra), les autores Alícia Gómez i Roser Font i la presentadora Marta Luna, a la biblioteca de Sant Julià, durant la presentació del conte Alarma a la granja

Ahir, 24 de setembre, la Marta Luna, professora a l’Ateneu Barcelonès, Alícia GómezRoser Font, autores del conte Alarma a la granja i Editorial Andorra presentàvem, en paraules de la Marta, en temes de literatura infantil i juvenil, una “primícia mundial”.

A la bilioteca de Sant Julià de Lòria ens van acompanyar nens, adults, interessats en la literatura infantil que també, com diu ella, és aquella literatura que llegeixen els adults i que fins i tot agrada als petits.

És una literatura seriosa perquè els nens són petits però no rucs i, a més, molt exigents. Un conte clar, net, que transmet valors de solidaritat i acompanyat d’uns dibuixos que estan al servei del text.

El protagonista del conte és el gall de la granja a qui tots els amics ajuden quan es troben davant un  problema seriós. Editorial Andorra va tancar l’acte fent un repàs dels contes publicats a la col·lecció Il·lustrada.

 

 

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2021 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat