EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

7 de setembre de 2015

Editorial Andorra a la 33a edició de la Setmana del Llibre en Català


 

Jesús Bonals i Pere Martí en la presentació del Concert per a la mà esquerra a la Setmana del Llibre en Català

“La vida se sent borda si no té quelcom que la desborda” Enric Casasses (1951) 

Aquest poema que es podia trobar en forma de postal per emportar estava a la caseta de la Institució de les Lletres Catalanes, a la plaça de la Catedral de Barcelona, on el diumenge 13 de setembre, a les set de la tarda, es va clausurar la 33a edició de la Setmana del Llibre en Català.

Els que vam participar en alguna de les més de dues-centes activitats podem afirmar que la sensació va ser que la vida no la vam sentir borda.

Barcelona ha presentat la candidatura per ser designada ciutat de la literatura dins de la xarxa de ciutats creatives Unesco.
La vitalitat cultural que hi havia aquest dies és una prova més que la fan mereixedora de tenir aquesta titulació: editors, llibreters, lectors… van ser els protagonistes d’aquesta cita anual.

Editorial Andorra va compartir la caseta «Llibre del Pirineu» amb editorial Salòria, Sensus i Entrecomes.
El dijous 10 de setembre, la nostra editorial va presentar Entre pans, un conte per als més petits, de Jèssica Grau i Olga López i, tot i que per un moment la pluja va fer témer que l’acte se suspengués, l’Ada Font va poder explicar el conte amb la participació sempre agraïda dels més petits.

Al vespre Jesús Bonals va presentar la seva novel·la Concert per a la mà esquerra que va introduir Pere Martí, entusiasta de l’obra de Bonals, i en particular d’aquesta novel·la.

Ara els llibres han retornat als magatzems i a les llibreries, on els podreu trobar tot l’any. Acabem amb una altra frase en forma de postal que podíeu trobar al mateix lloc que la primera:

“M’agradaria que tinguessis més LLIBRES al teu abast.»

Jordi Rubió i Balaguer (1887-1982) Carta escrita al seu fill Manuel Rubió i Lois destinat al front (12.06.1938)

Ens retrobem l’any que ve i bona lectura.

 

Concerts per a ma esquerra copia

 

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat