EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

7 de setembre de 2015

Crònica de la 19a Fira del Llibre del Pirineu a Organyà


 

Fragment del cartell de la 19a Fira del Llibre del Pirineu

Els dies 4, 5 i 6 de setembre Organyà ha tornat a ser la capital cultural d’aquestes contrades, amb motiu de la celebració de la 19a Fira del Llibre del Pirineu.
Enguany, segons informa el diari El Segre ha tingut un miler de visitants.

A més a més d’espectacles teatrals, concursos, tallers, taules rodones, exposicions, lectures d’obres d’autors pirinencs i esmorzars literaris la Pilar Burgués va presentar Flaixos de llum blanca, dissabte 5, a l’escenari Carrer del sol d’Organyà i Teresa Cairat  El síndic Cairat, el meu padrí.

El Pep Coll i l’Albert Villaró van ser alguns dels escriptors que també van participar-hi; Pep Coll va llegir l’Homilia laica i Villaró va parlar sobre la novel·la negra al Pirineu.

Editorials que publiquen llibres sobre i des del Pirineu també van presentar els seus llibres: Editorial Salòria de la Seu d’Urgell, Editorial Andorra, Editorial Sensus establerta al Pallars, Editorial Garsineu de Tremp, Editorial Fonoll de Juneda, la Llibreria Horitzons de Barcelona especialitzada en llibres de muntanya, la llibreria Tradillibres de Tona, la llibreria de Xavi Pugirmon de la Seu d’Urgell, l’Editorial Piolet o l’Editorial Sidillà de la Bisbal d’Empordà.

Totes elles han omplert Organyà de llibres i de literatura, com molt bé ho deia un cartell penjat en un dels porxos del poble.

Una festa del llibre pirinenc que enguany ha celebrat la seva 19a edició i, l’any que ve, la 20a fira plenament consolidada!

 

 

unnamed-3-1

 

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat