EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

24 d'agost de 2015

“La Marmi i el curiós barret”, nou llibre de Susanna Isern editat a la col·lecció il·lustrada


 

Susana Isern i Marta Cabrol, autora i il·lustradora de La Marmi i el curiòs barret, durant la presentació a la biblioteca de la Seu d’Urgell

Ha arribat el bon temps a la vall de Tristaina i la Marmi passeja vora l’estany del Mig. De cop i volta, alguna cosa que brilla entre les pedres li crida l’atenció:

—Però si és un barret preciós!

La Marmi i el curiós barret és una divertida història que ens ajuda a reflexionar sobre el perill de deixar escombraries i la importància de respectar la natura.

El dia 26 d’agost l’escriptora urgellenca Susana Isern i la il·lustradora Marta Cabrol ens va presentar l’últim àlbum editat per l’editorial dins de la col·lecció Il·lustrada: La Marmi i el curiós barret.

El pati de la Biblioteca de la Seu d’Urgell estava ple de gom a gom: nens, nenes, pares, mares, tietes… vam descobrir, durant la presentació, on són els llacs de Tristaina on viuen la Marmi i els seus amics, vam escoltar la història del seu preciós barret i la Marta Cabrol ens va ensenyar com va crear la Marmi i com qualsevol personatge pot començar-se dibuixant una patata.

Els nens van pintar desenes de barrets per a la Marmi i van estar fent cua perquè les autores, amb tota la paciència i dedicació del món, els fessin unes dedicatòries genials.

Gràcies a tots els que vau participar a fer una festa tan maca!

Marmis

 

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat