EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

8 de maig de 2015

“Concert per a la mà esquerra” al Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya


 

Presentació de Concert per a la mà esquerra de Jesús Bonals al la seu del Col·legi de Doctors i Llicenciats de Barcelona

Algú de vosaltres va llegir o regalar la novel·la  Hem nedat a l’estany amb lluna plena de Raimon Esplugafreda?

Doncs, després d’haver venut més de 200.000 exemplars sota aquest pseudònim, Jesús Bonals publica, amb l’Editorial Andorra, la seva primera novel.la per a adults: Concert per a la mà esquerra.

Alguns el vau fullejar per Sant Jordi a les places d’Andorra, però el dijous 7 de maig a les 19 h, a la sala Ramon Fuster del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya en vam fer la presentació oficial entre família professional, literària, editorial i lectors entusiastes.

Destacable la preciosa presentació de Francesc Danés, amic de l’autor, doctor de llatí i grec, que ens acompanyà amb el seu sentit de l’humor i tancà l’acte amb una lectura en veu alta d’un fragment del llibre.

Va ser també un luxe escoltar el Pere Martí i les seves 12 raons per llegir el llibre.

La primera i definitiva: Enganxa. Una altra: La universalitat de l’obra a partir de la seva localitat, la barreja entre culte i popular, història i ficció, una novel·la que encara no considera històrica perque abasta, almenys, fins després dels jocs olímpics.

Concerts per a ma esquerra copia


Imatges de la presentació

 

Aquí teniu un vídeo breu de la presentació:

 

 

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2019 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat