EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

29 d'abril de 2015

Dedicat a la màgia: Saló del llibre infantil i juvenil de Mollerussa 2015


 

mollerussa

 

A On? Al teatre L’amistat de Mollerussa, del 19 al 30 d’abril.

Ja és el 31è Saló del llibre que la ciutat acull, i és una delícia: Dedicat a la màgia, a l’il·lustrador manresà Valentí Gubianas que tants i tants llibres per a joves i infants ha il·lustrat amb il.lustracions seves a mida real, espais agradabilíssims per a llegir, un teatre magnífic convertit en biblioteca amb tants títols com pugueu imaginar i butaques vermelles a tot luxe, i, una exposició preciosa commemorant els 150 anys d’Alícia al país de les meravelles amb il·lustracions de molts artistes catalans.

El millor de tot: desenes de nens, grups escolars, passejant amunt i avall, llegint, escoltant contacontes, fullejant llibres…

La recomanació: Espais de trobada entre il·lustradors, editorials, escriptors, mitjans de comunicació, llibreters, on poder compartir experiències, necessitats i on espontàniament puguin sorgir noves col·laboracions, contactes, contractes, projectes conjunts.

Un espai: A dins de de l’escenari, recopilacions literàries màgiques.

 

 

 

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat