EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

10 d'abril de 2015

“Entre Pans” i “Alarma a la granja”, dos nous àlbums il·lustrats de l’Editorial ja a les llibreries


 

foto_2

 

Aquest matí a la seu de l’Editorial Andorra hem tingut la roda de premsa dels dos nous àlbums infantils de la col·leció il·lustrada: Entre Pans, de les mestres Olga López i Jèssica Grau i Alarma a la granja, escrit per l’Alícia Gómez i il·lustrat per Roser Font.

Perquè tant de rebombori? El gall de la granja s’ha refredat i està afònic. No pot despertar els grangers ni la resta d’animals. Però amb la col·laboració dels seus companys tot s’arregla i la granja continua el seu bon funcionament.

I entre pans?

L’amistat i la diversitat són dos aspectes clau per a l’educació dels nostres infants. Aquest conte parla de la importància de la diversitat com a font d’enriquiment en les vides dels infants i futurs ciutadans.

A través d’un text planer i entenedor, ens endinsem en el món de quatre pans: el pa de Pagès, el de Llavors, la Baguet i el pa de Motlle. Junts viurem i descobrirem com n’és de fascinant entendre’s en una societat diversa.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2021 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat