EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

3 d'abril de 2015

Flaixos de llum blanca, de Pilar Burgués


 

foto titus

Pillar Burgués signant llibres després de la presentació al Centre Social de la Llacuna d’Andorra la Vella

El dijous 12 de març al Centre Cultural de la Llacuna d’Andorra la Vella, vam presentar el llibre de la Pilar Burgués Flaixos de llum blanca, un petit tresor.

Literatura molt bona, amb experiències viscudes intensament, un llibre que emociona, que diverteix, que fa somriure, l’experiència de la malaltia no impedeix que els lectors i en aquest cas, el públic que omplia la sala, vora cent persones, s’emocionés, somrigués, i fins hi tot rigués amb el microrelat que va llegir la Pilar.

Va ser un acte entranyable, Lluís Viu d’Editorial Andorra va presentar l’autora del text i l’autora de les i·lustracions Berta Oromí, lligades per l’amistat i per tenir en comú una malatia: la diabetis, la seva complicitat es nota amb les delicioses il·lustracions que com va dir la Pilar Burgués van intrepretar perfectament els seus textos.

La confluència d’Editorial Andorra, de més de quaranta anys de trajectòria, i la revista Portella, més jove però molt potent,  ha permès publicar aquest llibre, tot en favor de la cultura en este petit, molt petit però fantàstic país, en paraules de l’editor.

Maria Burgués, neboda de l’autora, va llegir fragments d’alguns relats i la vetllada va cloure amb la projecció d’imatges del llibre.

Una presentació d’aquelles que recordes amb un somriure, com petits instants de felicitats que sempre hi són, aquest en va ser un. Amb piscolabis ecològic vam brindar per la salut, la cultura, per la Pilar i la Berta que ens han regalat una gran obra.

La festa només havia començat: per Sant Jordi, a Plaça del Poble, les autores i autors de l’editorial van estar signant llibres.

Llegiu l’article deliciós Cireres dolces, madures, carnoses, que en fa Alexandra Grebennikova, fent click aquí

Veieu també la crònica que en fan des del diari BonDia, aquí.

 

Portades Flaixos

 

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat