EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

15 de setembre de 2014

Presència de l’Editorial a la 1a Trobada del Llibre de Frontera, la Fira del Llibre del Pirineu i la Setmana del Llibre en Català


 

Claude Benet a l Martinet

Cloude Benet a la 1a trobada del llibre de frontera de Martinet

El 16 d’agost, Editorial Andorra va ser present a la 1a Trobada del llibre de frontera a Martinet de Cerdanya amb un estand i la participació de Claude Benet, autor de Guies, fugitius i espies. Camins de pas per Andorra durant la Segona Guerra Mundial (Editorial Andorra, 2009) en la taula rodona “Camins de pas als Pirineus durant la Segona Guerra Mundial. Històries que fan Història.


 

Entrevista Pere Canturri copia

Pere Canturri a la 18a Fira del llibre del Pirineu

Els dies 6 i 7 de setembre vam ser a la 18a Fira del llibre del Pirineu a Organyà. Pere Canturri hi va presentar L’Andorra de Pere Canturri (Editorial Andorra, 2014) i Albert Villaró La selva moral 2.0 (Editorial Andorra, 2013).

Xavier Rebés va participar en la taula rodonaEsteve Albert. L’home, el món”, en què també va intervenir Xavier Garcia, autor d’Esteve Albert, un home de cultura pirinenca (Editorial Andorra, 1995). A més de l’exposició a les Homilies i la taula rodona sobre Esteve Albert, a l’estand hi teníem tots els llibres de l’autor publicats per l’editorial (vegeu el nostre fons).


 

foto_peruga_2

Joan Peruga en una ruta literària dins la Setmana del Llibre en Català

També hem estat a la Setmana del Llibre en Català, celebrada del 5 al 14 de setembre a Barcelona, a l’estand conjunt del Ministeri de Cultura d’Andorra i de l’Associació d’Editors d’Andorra.

Dissabte, Joan Peruga ens va guiar pels escenaris barcelonins d’El museu de l’elefant (Editorial Andorra, 2013), i després Iñaki Rubio i Albert Villaró van presentar respectivament Trencadís. L’últim llibre de Frederic Picàbia (Editorial Andorra, 2011) i La Selva moral 2.0 (Editorial Andorra, 2013).

Al vespre, Vicenç Villatoro va moderar una taula rodona sobre el tema “Andorra, bressol de noves veus literàries?”, amb Peruga, Villaró, Rubio i Salvadó.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2021 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat