EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

29 de juny de 2014

Ens deixa la Joana Obiols Isus (La Seu, 1958- Barcelona, 2014)


 

Joana Obiols

La seva passió per l’ensenyament la va portar a escriure el conte titulat El poblet de les lletres, publicat per Editorial Andorra l’any 2007 i que inaugurava una col·lecció anomenada Il·lustrada, dedicada als més petits i als que no ho són tant però s’hi senten, en format d’àlbum il·lustrat.

La reconeguda autora Cristina Losantos en va fer les il·lustracions.

“Aquest àlbum alegre i imaginatiu és fruit del treball a l’aula de la Joana Obiols, mestra de l’Escola Andorrana, entusiasta de la seua feina: la il·lustradora Cristina Losantos col·labora amb els seus dibuixos sempre dinàmics a fer que la lectura sigui un plaer: és un llibre útil tant per als mestres com per als pares que volen ajudar els més petits a entendre el món de les lletres; també és una mostra de la dedicació i del treball creatiu que fan els mestres a les aules, sovint desconegut i poc valorat”

Des de l’editorial expressem el nostre condol per la seva pèrdua.

 

Els poblets de les lletres

 

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat