EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

10 d'abril de 2014

L’home de mirada clara


 

Editorial Andorra acaba de treure una novel·la de Ludmilla Lacueva en què rescata la història de Charles Romeu, que va ser veguer d’Andorra de 1887 a 1993, amb la voluntat d’anar posant llum a aquesta etapa històrica del nostre país que, segurament per les presses d’entrar a la modernitat, i fins i tot a la postmodernitat, i que ha estat plena d’episodis molt convulsos, no hem tingut temps ni interès a endinsar-nos-hi.

Afegim, doncs, a altres títols de la nostra editorial com El museu de l’Elefant Aquí Radio Andorra Guies, fugitius i espies Jo, un nen de la guerra o Guerra, terra i estrelles , aquest, L’home de mirada clara, que ha estat presentat a la seu de l’editorial davant la premsa del país aquest darrer 9 d’abril.

Portades L'home de mirada clara


Us posem els enllaços perquè pugueu llegir la crítica dels diferents diaris:

Diari d’AndorraEl Periòdic d’AndorraBon dia.

 

 

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2020 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat