EDITORIAL ANDORRA


         Actualitat literària

27 de febrer de 2014

Presentació del Museu de l’elefant a Vilafranca del Penedès


 

La llibreria l’Odissea de Vilafranca del Penedès va instituir l’any 1999 un premi literari, El lector de l’Odissea, que el va diferenciar de tots els altres premis literaris del Principat, en què els lectors tindrien un paper actiu i rellevant en el sentit d’implicar-los no tan sols en el procés de selecció de les obres i en el veredicte final del premi, sinó també en el seu finançament, per tal d’aconseguir que siguin els mateixos lectors els qui puguin decidir per una vegada a l’any quina obra ha d’arribar al taulell de novetats de les llibreries.

El jurat també estava format per escriptors i crítics, entre els quals Emili Teixidor, Pep Albanell, Vicenç Villatoro o Màrius Serra.

L’any passat va resultar guanyadora la novel·la El mar dels traïdors de Jordi Tomà, però Joan Peruga va quedar finalista amb la novel·la El museu de l’Elefant que l’any passat va publicar Editorial Andorra. Per aquesta raó vam creure oportú presentarla a la llibreria l’Odissea, on els seus clients i lectors la van fer arribar a finalista.

Aquí teniu una instantània de l’autor en una de les diverses lectures comentades als escenaris reals de Casa Plandolit, on es desenvolupa bona part de la novel·la.

Portades El Museu de l'elefant


Imatges de la presentació

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© 2019 EDITORIAL ANDORRA   Hosted by BlogsCat