Urgell candidato por sorpresa. Alcalde per xiripa?

  • Blanes En Comú-Podem escull Jordi Urgell com a nou candidat a les eleccions municipals.

Imatge WHATSAPP BECP


Opinió de DdB: La renúncia de Dolors Rubio s’ha produït després que Diari de Girona avances que no és advocada ni politòloga, tal com s’assegurava en el flyer de presentació de la candidatura d’ICV-EUiA a les eleccions del 2015. Por la boca muere el pez i el polític (d’esquerres) pel currículum, eh, Pablo Casado?, que aneu amb el lliri a la mà…


Font BLANES EN COMÚ PODEM

Nota de premsa rebuda el 12/02/2019 a les 17:42

L’assemblea de Blanes En Comú-Podem es va reunir ahir, després de conèixer el passat dimecres la dimissió per motius de salut de la fins ara cap de llista per a les eleccions municipals, Dolors Rubio. Rubio també va presentar ahir la dimissió com a regidora a Blanes i com a membre del Consell Comarcal de La Selva.

Així doncs, Rubio abandona totes les seves responsabilitats dintre de la coalició que aglutina a l’esquerra transformadora blanenca.

Les persones inscrites al “comú” blanenc van debatre i ratificar la nova composició de la llista per a les eleccions, amb alguns canvis entre els quals destaca la designació de Jordi Urgell com cap de llista. Urgell era núm. 2 de la candidatura i va ser el candidat de ‘Batega per Blanes’ el 2015, formació política que ara forma part de Blanes En Comú-Podem.

La candidatura, aprovada amb un 96% de suport, incorpora altres canvis com la nova núm. 2 Rosa Aladern, fins ara núm. 6 de la llista, una independent del sector de l’hostaleria i el turisme; o el regidor i membre de la direcció federal d’Izquierda Unida, Miky Corregidor, que puja del 9 al 5.

A la roda de premsa celebrada aquest matí,

  • Corregidor hi ha volgut destacar “la lliçó de cohesió, unitat i maduresa política que van donar ahir les nostres bases a l’assemblea”.
  • Anguita ha manifestat que “aquesta llista continua sent el mateix equip” que abans de la dimissió de la ja excandidata Rubio.

El nou cap de llista i alcaldable, Jordi Urgell, ha agraït

“el suport que m’ha donat tothom dintre de la coalició per fer aquest pas”. Tot i reconèixer que no esperava ser el candidat i encara menys a poc més de tres mesos de les eleccions, Urgell s’ha mostrat ambiciós: “No és agradable haver de fer canvis importants tan a prop d’unes eleccions que seran dures i complicades, però no renunciem a res. Tenim la millor candidatura, un gran equip polític i humà, i sortirem a guanyar per canviar Blanes”.

La nova núm. 2, Rosa Aladern, ha manifestat estar

“molt contenta i il·lusionada” amb aquest nou repte. Segons Aladern, “el que m’ha motivat per a formar part d’aquesta candidatura és la transversalitat de l’espai, que arriba a tots els àmbits de la població”.

Blanes En Comú-Podem farà la presentació oficial de la llista completa el pròxim 16 de març, al Teatre de Blanes.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *