Torra lloa empresa implantada a Blanes

Torra celebra que Catalunya ha viscut un període de “gran bonança econòmica” coincidint amb el procés independentista

  • El president de la Cambra de Terrassa li reclama “estabilitat política” i mesures “integradores” més enllà de la causa sobiranista 

Drets de còpia EMPOR SPEED SLU

Font agència ACN

Contingut datat a 11/07/2019

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha lloat aquest dijous al vespre l’evolució econòmica de Catalunya dels darrers anys, tot celebrant que hi ha hagut un període de “gran bonança econòmica” coincidint amb el procés independentista.

Torra ho ha dit durant la gala d’entrega dels premis Cambra de Terrassa, en què ha destacat la “reactivació” que ha fet l’economia catalana davant “una situació política anormal”.

El president ha posat com a exemple l’evolució del PIB dels darrers cinc anys, les previsions de creixement fetes pel BBVA i el Banc de Santander, així com els càlculs de reducció de l’atur fetes per les altes esferes econòmiques i les actuals xifres d’exportacions.

“Som un país en marxa, que estem a punt”, ha destacat Torra, que ha afegit que Catalunya “s’ha hagut de reactivar per una situació política que serà anormal fins que retornin els presos polítics i exiliats”. Al mateix temps, però, també ha apuntat que “el país ha d’aprendre lliçons perquè hi ha coses que no s’han fet bé”.

Joan Vert, premi Cambra 2019 al Lideratge Empresarial

Pel que fa als guardons lliurats aquest dijous des del Centre Cultural de Terrassa, Joan Vert ha estat guardonat amb el premi Cambra 2019 al Lideratge Empresarial.

La patronal ha destacat la trajectòria de Vert al capdavant de Mavisa, empresa dedicada a comercialitzar i reparar camions i turismes i que va evolucionar a Vallèsauto per ser després Vallès Car Holding.

El grup engloba onze societats i 30 instal·lacions amb presència a:

  1. Sabadell
  2. Terrassa
  3. Sant Cugat
  4. Cerdanyola
  5. Martorell
  6. Manresa
  7. Mont-ras
  8. Blanes
  9. Sant Feliu de Guíxols

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *