Temporada d’hivern Rialles 2020

El Teatre de Blanes acull diumenge la primera de les cinc actuacions.

De gener a març s’han programat diversos espectacles de màgia, clown, musical i titelles, amb el segell de qualitat que tenen tots els esdeveniments de l’Associació Rialles Blanes. 

Sabanni ‘Amb P de Pallasso’

Nota de premsa de l’AJUNTAMENT

Rebuda el 14/01/2020

El proper cap de setmana el Teatre de Blanes allotja la primera de les cinc actuacions programades per l’Associació Rialles Blanes per aquest nou trimestre. Hi haurà cinc espectacles que corresponen a la programació d’Hivern gener-març 2020, caracteritzats per la professionalitat de les companyies i artistes que protagonitzen tots els esdeveniments organitzats per l’entitat.

Si bé es tracta d’espectacles adreçats al públic infantil, l’adult també gaudeix d’una programació amb un segell de qualitat immillorable. Això és fruit dels criteris de rigor i exigència amb què es trien les millores obres, que configuren una programació per gaudir al llarg de cinc fantàstiques tardes dominicals i que, com dèiem, gaudeixen tant la canalla com els seus acompanyants.

Màgia, Clown, Música i Teatre

La primera actuació del proper diumenge, que encetarà la Programació d’Hivern 2020, anirà a càrrec de Sabanni, que presenta l’espectacle ‘Amb P de Pallasso’. Barreja màgia i clown, i promet fer passar una estona entretinguda a través de la història que protagonitza el propi Sabanni, un clown que es presenta al Teatre disposat a ser un espectador més, però que finalment haurà de ser ell mateix qui configuri una actuació farcida de rialles i fantasia.

El següent espectacle, programat pel 2 de febrer, es presenta sota el nom de ‘Fascinatio’, el protagonitza el mag Jordi Quimera, i promet emocions i fantasia a dojo.

El 16 de febrer serà el torn de ‘a Sireneta i l’Illa de Plàstic’, de la companyia Dreams Teatre, una actuació de teatre musical que també aprofita per fer consciència ecològica. Les dues darreres actuacions s’han programat pel mes de març, els dies 1 i 15.

L’espectacle de l’1 de març, de teatre negre, s’anomena ‘La Via Làctia’, i anirà a càrrec d’El Cau de l’Unicorn.

El dia 15 hi haurà una actuació de titelles amb el nom de ‘Sopa de Pedres’, a càrrec de la companyia ‘Engruna Teatre’.

Tots els espectacles comencen a 2/4 de 6 de la tarda, i una hora abans comença la venda en taquilla al Teatre de Blanes al preu de 7 €/entrada.

També hi ha la possibilitat d’adquirir un paquet especial per accedir als 5 espectacles al preu de 25 €, i hi ha el descompte d’1 € per cada entrada en dos casos: si es compren entrades per a 3 espectacles diferents o si s’acredita pertànyer a una família nombrosa comprant-ho en taquilla. Els descomptes no són acumulables, i val a dir que també hi ha venda d’entrades on-line a través de: www.teatredelacostabravasud.cat

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *