Tabàrnia donant la tabarra a Blanes

  • L’Ajuntament de Blanes reposarà la pancarta de ‘Llibertat presos polítics’, que ha estat arrencada.

  • L’ajuntament denunciarà els fets gràcies al testimoni d’una veïna.

Imatge LA SEXTA

Opinió DdB: El jovent lumpen de la conurbació barcelonina, desarrelat i marginal, fent el pinxo a sa nostra Vila. La psicologia social els té més que apamats: Sense defenses culturals, en el moment d’incorporar-se al món tan bèstia que els hi hem parat, entren en pànic i reaccionen amb violència amarats d’ideologies expedites. I ara és quan un economista neocon ens dirà que el mercat sempre es reequilibra a la llarga. I a quin preu emocional cabró?


Font

ACN

Contingut informatiu rebut el dia 13.09.2018 a les 12:52 hores


L’Ajuntament de Blanes (Selva) encarregarà una nova pancarta reclamant la llibertat dels presos polítics per penjar-la al balcó de l’edifici consistorial, arrencada aquesta matinada. L’ajuntament ha anunciat que denunciarà els fets gràcies al testimoni de la veïna, que va veure com a quarts d’una de la matinada un noi i una noia la van arrencar.

Segons ha detallat la testimoni dels fets, els dos joves formavern part d’un escamot d’entre 10 i 12 persones i tots ells portaven banderes espanyoles a la seva roba. La veïna va demanar al grup que els tornés la pancarta perquè estaven cometent un acte vandàlic, però aquests s’hi van negar.

El govern local ha recordat que es va penjar aquest abril en compliment a un acord de ple. De fet, anteriorment ja hi havia una altra pancarta similar, però es va treure per evitar actes vandàlics durant les manifestacions posteriors a l’1 d’octubre.


RELACIONAT

Avui al matí una persona que no s’ha volgut identificar s’ha posat en contacte amb un representant de l’Ajuntament de Blanes explicant-li que parlava en nom de ‘Resistencia de la Alta Tabàrnia’. El desconegut s’ha auto-inculpat dels fets en nom de l’escamot que, segons ha explicat, s’ha encarregat de retirar la pancarta, i ha explicat que properament es posaria de nou en contacte per reclamar un rescat econòmic per tornar-la.

(Servei de Comunicació Ajuntament de Blanes – 13.09.2018 / 11:53)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *