Servei de la unitat d’investigació mossos Blanes

Detenen quatre homes per cultivar més de 1.200 plantes de marihuana en dues cases.

Els mossos els van enxampar quan fugien amb les plantes tallades sota el braç.

Cultivar plantes de marihuana en dues cases

Durant l’escorcoll van localitzar plantes de marihuana, cabdells, ventiladors, bombetes amb transformadors, aires condicionats, caixes de filtres i testos amb terra. Imatge MME

 

 INFORMA AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 30 de gener a Lloret de Mar (Selva) quatre homes, d’entre 23 i 44 anys, per cultivar més de 1.200 plantes de marihuana en dues cases de la població.

Els fets es remunten a aquell mateix dia quan diverses patrulles de la comissaria de Blanes, que estaven fent tasques de seguretat al municipi, van saber que en una casa del carrer Saturn hi podria haver una plantació i que també tindria el comptador de llum punxat.

Quan els agents hi van arribar van veure a quatre persones que s’estaven emportant diverses plantes ja tallades sota el braç i estris per al cultiu. Els mossos van aconseguir enxampar-ne tres i els van detenir. El quart va fugir en direcció a un immoble del costat.

Després de fer diverses comprovacions, van detectar que una casa del mateix carrer tenia totes les portes, finestres i persianes tancades i que, en un dels balcons, hi havia roba estirada a terra per evitar la sortida d’olors.

Al cap de poques hores i després de fer-hi tasques de vigilància, van detenir el darrer fugitiu quan sortia del jardí d’una de les finques.

L’endemà i després d’obtenir un manament judicial, la unitat d’investigació de la comissaria de Blanes va fer entrades a tots dos domicilis. Durant l’escorcoll van localitzar 1.017 plantes de marihuana, 221 plantes tallades, diversos cabdells, 14 ventiladors, 88 bombetes amb transformadors, nou aires condicionats, sis caixes de filtres i 400 testos amb terra, tot i que amb la tija de la planta ja escapçada.

Els detinguts, la majoria amb antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *