Sector metall Blanes crida de Creu Roja

L’associació Metall Girona, Creu Roja i el Programa Incorpora de Fundació Bancària “la Caixa” s’uneixen per generar personal especialitzat en la metal·lúrgia.

En la passada edició, es van generar una taxa d’inserció del 54%.

Drets de còpia SERRALLERIA MEÀL·LICA GERMAN SL

Nota pregada de CREU ROJA

Rebuda el 04/02/2020

La Creu Roja a Girona conjuntament amb l’Associació Metall Girona i la Fundació “la Caixa” han presentat avui, la formació ocupacional de Planxisteria Industrial i Mecanització.

Aquesta formació forma part del Projecte Punts Formatius del Programa Incorpora, que en el cas de Creu Roja a Girona és el sisè any consecutiu que el porten a terme. La nova acció formativa és fruit de la col·laboració entre l’Associació Metall Girona, Comastech i el Servei d’Ocupació de la Creu Roja a Girona.

El Projecte Punts Formatius, forma part del programa Incorpora de la Fundació “la Caixa”. Segons ha afirmat el seu coordinador a les comarques de Girona, Roger Casero, “Les formacions que des del programa Incorpora fem a mida de les empreses, com aquesta de Creu Roja Girona amb les empreses de l’Associació Metall Girona, ens permeten preparar molt millor a les persones en les tasques i funcions que podran desenvolupar en les pràctiques no laborals, afavorint l’encaix de la persona a l’empresa i vetllant per assolir un major èxit de contractació laboral”.

Aquestes formacions responen a les necessitats d’especialització que les empreses, i fins i tot sectors concrets, manifesten tenir per a incorporar personal a la seva plantilla, com és el cas del metall.

La formació de planxisteria industrial i mecanització d’enguany a càrrec de Comastech -Centre Politècnic Comas-, a Blanes, permetrà híper-especialitzar l’alumnat en aplicacions específiques del sector com la soldadura i la mecanització, apostant per la formació de qualitat a l’última de la innovació amb l’objectiu de generar professionals del sector i des-masculinitzar-lo augmentant la presència de la dona en les plantilles laborals de la metal·lúrgia.

L’associació Metall Girona, que esdevé una xarxa que dóna serveis a les empreses associades i obre portes a Creu Roja en el teixit empresarial del metall, continua donant suport a la iniciativa de fer formacions en el sector. El seu gerent, el Sr. Ferran Sellabona ha apuntat: “La formació és la preocupació més important de l’associació per tal de poder millorar el sector. Aquesta ens permet l’especialització, qüestió indispensable per aportar valor afegit a les empreses”


Des de Creu Roja es convida a participar en aquelles empreses del sector del metall per oferir-los un nou mecanisme per poder professionalitzar el sector i incrementar les seves plantilles, alhora que anima a la ciutadania a participar els pròxims dies en el procés de selecció del curs el qual està previst s’iniciï el pròxim 3 de març.


TMCOMAS


Associat METALL GIRONA a Blanes:

SERRALLERIA METÀL.LICA GERMAN

Fabricación propia y montaje de todo tipo de trabajos en hierro e inoxidable.

Así como:

  • Barandas de hierro y acero inoxidable, ya sean con barrotes, vidrio, forja, …
  • Rejas de seguridad y ventilación.
  • Todo tipo de puertas: Peatonales, Basculantes, Correderas, …
  • Colocamos todo tipo de automatismos (motores) para cualquier tipo de puertas.
  • Escaleras
  • Estructuras
  • Soldadura con homologación

c. Puigsacalm, 3, baixos, 17300 – BLANES (Girona)

Tel: 665 514 153 – Tel/Fax: 972 33 66 86

www.serralleriagerman.com

[email protected]

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *