Santa Maria església majestuosa i austera

Text ANA M. SOTERAS

Datat 28/07/2019

Dins de les activitats que s’estan fent per celebrar el 700 anys de la Parròquia, el dia 8 de juliol es va inaugurar una exposició de fotografies a la Sala Ma Lluïsa García-Tornel al Carrer Ample.

Hi vaig anar el mateix dia 8, però hi havia tanta gent que gairebé no vaig poder veure res.

Vaig escoltar els parlaments d’inauguració, però no em vaig poder quedar més estona.

Hi vaig tornar fa un parell de dies i vaig disfrutar moltíssim.

Vaig veure fotos molt i molt antigues amb gent que no vaig conèixer, però em va agradar molt veure com anaven vestides les persones en aquella època i veure cases, llocs i carrers que eren ben diferents de quan jo era petita i molt més diferents comparats amb ara.

Amb les fotos que més vaig gaudir van ser les fotos on hi havia persones que coneixia, fins i tot en vaig conèixer algunes de les quals no hi constava el seu nom perquè no sabien qui eren i la persona que estava a la porta li vaig dir i també li va agradar saber-ho i s’ho va anotar.

La que em va fer més gràcia va ser una on hi surto jo un Diumenge de Rams amb la palma, que era més gran que jo, amb dos nens fills dels amics dels meus pares amb els quals encara hi mantinc una bona amistat i ens apreciem molt.

Teníem 2 anys en Jordi i jo i 4 anys en Josep, però la data no era correcta, hi posava que era l’any 1953 i era del 1955. Dos anys, són dos anys…

Totes, absolutament totes les fotos em van agradar.

Vaig comprar un llibre que el recomano, on hi surten totes les fotos amb explicacions de cada una.

Sempre he tingut un carinyo gran per la Parròquia, tot i que no en sóc una gran clienta.

Jo sempre dic que sóc clienta fixa però discontinua, molt discontinua, només me’n recordo de Santa Bàrbara quan trona, què hi farem!

De totes maneres, si mai em necessiten saben que poden comptar amb mi.

Els qui l’han vista saben que era una exposició molt interessant i pels que no l’han l’han vista sempre podran adquirir el llibre.

You may also like...

2 Responses

  1. Lector ha dit:

    Una crònica molt egocèntrica.

    • DdB ha dit:

      Bé, és la filosofia del diari: blanencs explicant les seues coses als demes blanencs, contra més col·laboradors, més sabrem tots de tots

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *