Sa Gatonera contra cat killer

Busquen uns brètols que van matar una gata de carrer a Blanes donant-li puntades de peu.

Gata negra

L’associació Sa Gatonera demana ajuda per xarxes socials i denunciarà el cas davant dels Mossos d’Esquadra. Imatge SG

 

Es busquen testimonis d’aquest presumpte delicte de maltractament animal amb resultat de mort. Agrairem qualsevol informació per identificar els responsables. Gràcies a tothom per la col·laboració. MARINA VALL-LLOSADA GARCIA

 

INFORMA AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES

L’associació Sa Gatonera de Blanes (Selva) ha demanat ajuda per localitzar uns brètols que van matar una gata de carrer donant-li puntades de peu. Els fets van tenir lloc aquest dissabte al vespre al carrer Astúries, on hi viu una colònia de gats.

La presidenta de l’entitat i advocada animalista Marina Vall-llosada, que també és portaveu de la comissió de Drets dels Animals del Col·legi d’Advocats de Girona, ha explicat que una parella hauria colpejat la gata i, d’una puntada de peu, la va enviar a l’altre costat de carrer. El felí, que tenia entre 1 i 3 anys i a qui l’associació havia batejat amb el nom de ‘Muesca’, va picar contra l’asfalt i va morir.

Ara, Sa Gatonera està recollint tota la informació del cas i presentarà una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra. A més, també demanarà que l’Ajuntament de Blanes es personi a la causa.

El Codi Penal castiga amb penes d’entre sis mesos i un any i mig de presó aquells qui maltractin un animal i l’acabin matant.

L’entitat Sa Gatonera té cura i atén les colònies de gats que viuen al carrer a Blanes. L’associació, formada per una trentena de socis i voluntaris, es va crear ara fa uns tres anys. Els seus membres alimenten els felins i els porten al veterinari perquè els desparasiti i els esterilitzi. A més, en aquells casos en què és possible, Sa Gatonera també fomenta les adopcions.

La gata a qui uns brètols van matar aquest dissabte vivia al carrer Astúries, on hi ha una colònia. Ja havia nascut al carrer, tenia entre 1 i 3 anys i el pèl completament negre. Els voluntaris de l’entitat l’havien batejada amb el nom de ‘Muesca’.

Segons ha explicat la presidenta de Sa Gatonera, l’agressió va tenir lloc a quarts de nou del vespre. Va ser llavors quan un veí va escoltar els miols de la ‘Muesca’ i, quan es va atansar cap al carrer, va ser a temps de veure una parella com s’allunyava. Ell portava una gorra i ella, un anorac amb una caputxa de pèl.

Vall-llosada ha concretat que la parella hauria colpejat el felí i, d’una puntada de peu, el va enviar a l’altre costat de carrer.

“Literalment, la gata va volar i va anar a picar contra l’asfalt, on va agonitzar i va morir”, ha dit Vall-llosada

 

Denúncia als Mossos d’Esquadra

Ara, l’entitat està recollint tota la informació del cas i presentarà una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra. L’advocada animalista ha explicat que l’agressió a la ‘Muesca’ va ser “totalment gratuïta”, perquè segons expliquen els voluntaris que la cuidaven, es tractava d’una gata “molt dòcil”.

“A més, els gats de carrer normalment són molt porucs i quan veuen un humà, sovint fugen”, ha afegit Vall-llosada.

En paral·lel a la denúncia, Sa Gatonera també ha demanat ajuda a través de les xarxes socials per buscar testimonis que ajudin a identificar els qui van matar la gata. Marina Vall-llosada també ha explicat que demanarà a l’Ajuntament que es personi a la causa “com a part implicada”, perquè les colònies de gats que viuen al carrer són competència municipal.

 

 

ANTECEDENTS

Facebook de l’Associació Sa Gatonera:

SE BUSCAN TESTIGOS.

La noche de sábado 27/01 entre las 20:30 y las 20:45 ‘Muesca’, una GATITA NEGRA callejera, fue ASESINADA a patadas en la Calle Asturias de Blanes. Desde Sa Gatonera y en colaboración con algunos vecinos, estamos recopilando todos los testigos que pudieran haber presenciado como la escoria humana PATEÓ HASTA LA MUERTE a un animal indefenso. ‘Muesca’ estaba esterilizada, desparasitada y bien cuidada por los voluntarios censados de la zona. Si alguien ha visto u oido algo que se ponga en contacto con nosotros. Estamos destrozados pero vamos a poner en marcha todo los mecanismos para que se identifique al asesino, la denuncia ya está en marcha. (30/1/208)

 

Hola!

Seguim. Sabem que la persona que acompanyava a l’assassí no li va agradar el crim, que sàpiga que ella té la clau per identificar-lo i que demà no ho torni a fer, doncs potser ella sigui la següent… Màxima difusión! Te vamos a encontrar miserable…. (31/1/208)

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *