República i Procés a Blanes. Eppur si muove

  • Xerrada sobre la implementació de la república i el procés constituent a Blanes

  • L’acte comptarà amb la presència de Natàlia Sànchez, Albano Dante i Josep Bel


FONT

Comunicació CUP Blanes

Nota de premsa rebuda el dia 09.05.2018 a les 13:10 hores


Aquest divendres 11 de maig se celebrarà al Teatre de Blanes una xerrada oberta a tothom sobre “República i Procés Constituent”, que comptarà amb la presència de:

  • Natàlia Sànchez (diputada de la CUP-CC al Parlament de Catalunya),
  • Albano Dante (ex-diputat i impulsor de Som Alternativa)
  • Josep Bel (Procés Constituent).

L’acte, que serà presentat i conduït per Eva Rigau (professora i regidora a l’ajuntament de Salt), plantejarà un debat obert sobre la implementació de la república catalana i el procés constituent.


La xerrada se celebrarà al Teatre de Blanes a les 20:30h.


ANTECEDENTS

Procés Constituent, d’acord amb els principis fundacionals, crea la Plataforma per la República, juntament amb les companyes i companys de Som Alternativa i CUP-Crida Constituent, per promoure la unitat de l’esquerra rupturista plural, única garantia per aconseguir que el procés d’alliberament nacional i social sigui decidit, participatiu, transformador. Aquesta plataforma ha de permetre consolidar els ponts i l’aliança entre tradicions diferents però de plena coincidència per avançar cap els objectius que ens plantegem. Aquesta plataforma no tanca les portes a la participació oberta en altres espais de coincidència i col·laboració política com ara els Comitès de Defensa de la República, Aixequem la República, Reinicia, Esquerres per la  

A les reunions del Grup Promotor s’ha analitzat la realitat de l’actual escenari polític i social. S’hi constata el compromís per ser coherents, per aportar el nostre accent crític i per treballar conjuntament amb les persones que lluiten pels drets nacionals i socials a la vegada. En aquest context d’eleccions, i després del 21D, es vol sumar i no dividir, i s’opta per donar suport ferm a les diferents convocatòries de mobilitzacions i actes que coincideixin amb els objectius expressats en aquesta declaració.

A la VII Assemblea General Extraordinària de Procés Constituent de l’11 de novembre de 2017, celebrada a la Nau Bostik de La Sagrera de Barcelona, es van aprovar molt àmpliament les condicions per poder participar en l’excepcional i irregular convocatòria a les eleccions al Parlament de Catalunya. A la reunió del 2 de desembre, el Grup Promotor, així com la Coordinadora de Procés, han vetllat pel compliment d’aquests acords i el seu desplegament. Fruit d’aquest treball és la Plataforma x la república. (PROCÉS CONSTITUENT 13.12.2017)


SOM ALTERNATIVA

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *