Ràtzia españolista contra institucions blanenques

  • La CUP demana formalment a l’Ajuntament de Blanes posar fi a les amenaces i coaccions contra la llibertat d’expressió.

  • La formació ha demanat a l’alcalde que emprengui immediatament totes les mesures necessàries per denunciar aquestes accions i posar fi a la seva impunitat.

Imatge FB


Opinió de DdB: Tècnicament és un robatori amb força (hi ha escalament). Obrirà diligències d’investigació la Fiscalia española?. No crec.


Benvolguts/des,

Els darrers dies a Blanes s’han succeït diferents atacs a la llibertat d’expressió que han tingut com a objectiu prioritari el propi Ajuntament de Blanes i ahir mateix d’altres entitats com la històrica Casa del Poble. Davant d’aquests fets ahir mateix el grup municipal de la CUP va demanar formalment a l’alcalde de la vila que l’Ajuntament de Blanes emprengui immediatament totes les mesures necessàries per denunciar aquestes accions, posar fi a la seva impunitat i fer front a les amenaces i coaccions contra la llibertat d’expressió a la vila de Blanes.

Adjuntem una breu nota explicativa.

Atentament,

Comunicació CUP Blanes

Nota de premsa rebuda el dia 23.09.2018 a les 10:50 hores


El passat divendres una persona va irrompre a les dependències de l’Ajuntament de Blanes exigint, davant dels treballadors municipals, la retirada de la pancarta “Llibertat Presos Polítics” de la façana de l’edifici, tot amenaçant que si calia ja la retiraria ell mateix.

Aquests fets suposen un nou episodi després dels atacs que l’ajuntament de Blanes ja va patir la setmana passada quan algunes persones van arrabassar en dues ocasions la mateixa pancarta de la façana del consistori amb total impunitat. La pancarta es troba situada a la façana de l’Ajuntament en compliment d’un acord adoptat pel Ple de l’Ajuntament de Blanes.

Ahir tarda la seu de l’entitat Casa del Poble de Blanes també va patir un atac feixista quan un grup de persones van arrancar també amb total impunitat una pancarta republicana de la façana de la seu de l’entitat.

Aquest dissabte la CUP ha demanat formalment a l’alcalde que l’Ajuntament de Blanes emprengui immediatament totes les mesures necessàries per denunciar aquestes accions, posar fi a la seva impunitat i fer front, com a institució i sense fissures, a les amenaces i coaccions contra la llibertat d’expressió a la nostra vila.

Mitjançant un comunicat la formació de l’esquerra independentista ha denunciat aquests fets i ha manifestat el més ferm suport als treballadors i treballadores municipals que van haver d’afrontar aquesta situació d’intimidació mentre es trobaven en el seu lloc de treball, i tot el suport i solidaritat a la Casa del Poble de Blanes i a la seva gent.


VÍDEO

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *