R1 hòsties com pans al tren de Blanes

Detinguts dos joves per l’agressió a tres vigilants de seguretat de Renfe.

Imatge AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES

Informació de l’agència ACN

Rebuda el 01/12/2019

Els Mossos han detingut dos joves, un de dinou anys i l’altre menor d’edat, després que aquest diumenge tres vigilants de seguretat de Renfe hagin resultats ferits en una baralla a l’estació de Pineda de Mar (Maresme). Fonts policials han confirmat a l’ACN que se’ls imputa un delicte de lesions i un de lesions amb amenaces, respectivament, a banda d’un per danys. Els fets han tingut lloc deu minuts abans de les set del matí, quan un tren que viatjava de Blanes a Barcelona s’ha aturat a Pineda i dos grups de persones que tornaven de festa han tingut un enfrontament. Els vigilants els han intentat separar i els joves els han colpejat. Dos dels empleats de seguretat han hagut de ser traslladats a l’hospital. Renfe denunciarà els agressors.

El portaveu de Renfe, Antonio Carmona, ha lamentat l’episodi i ha explicat que “no és la primera vegada que després de sortir de festa un grup de joves protagonitza aldarulls d’aquesta mena”. Tot i que a l’estació de Pineda de Mar no s’havia detectat mai cap incident com aquest, Carmona ha recordat que sí que fa anys havien tingut lloc baralles a d’altres punts de la xarxa ferroviària com Mataró o a Granollers.

En declaracions a l’ACN, Carmona ha assegurat que els fets s’han iniciat a l’estació i que després la baralla s’ha traslladat a l’interior del comboi que feia el trajecte de Blanes a Barcelona.

“Els vigilants han intentat separar els dos grups però els han agredit”, ha comentat el portaveu de Renfe que ha dit que dos d’ells han hagut de ser traslladats a l’hospital pels cops que han rebut. Un dels empleats de seguretat ha necessitat quatre punts de sutura en una ferida. Un altre ha rebut l’impacte d’una pedra en un ull. I l’altre té una contusió en un braç.

Carmona ha assegurat que l’empresa té previst presentar la corresponent denúncia davant els Mossos d’Esquadra.


You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *