Qui s’apunta a la llista municipal del PDeCAT?

  • El PDeCAT Blanes aposta per una llista tranversal de cara a les properes municipals.

  • El Partit Demòcrata de Blanes treballa per una candidatura àmplia i integradora que representi la realitat diversa i plural del municipi.

Imatge PDeCAT


Font

Premsa i comunicació PDeCAT Blanes

Informació rebuda el dia 02.08.2018 a les 16:12 hores


Aquesta setmana, l’executiva local del Partit Demòcrata de Blanes ha acordat presentar-se a les properes eleccions municipals del maig de 2019 en una llista transversal que vagi més enllà de l’estructura convencional d’un partit polític i que integri persones de diferents àmbits i sensibilitats polítiques.

Durant els propers mesos el partit blanenc treballarà per configurar una candidatura àmplia i integradora, que representi la realitat diversa i plural del municipi. És per això que aquest projecte ja compte amb el suport de persones que anteriorment havien format part d’altres formacions polítiques, i d’altres que, per primera vegada, se sumen en una llista política municipal.

Oriol Comas, president local del Partit Demòcrata de Blanes, afirma que la voluntat del partit és

“traslladar en l’àmbit municipal l’esperit transversal, plural i republicà de Junts per Catalunya amb la convicció que els temps presents reclamen generositat, visió àmplia, pluralisme i vocació de servei”.

En aquest sentit, Comas afegeix que aquesta candidatura és

“un repte obert a tothom qui vulgui sumar esforços per assolir un projecte il·lusionant i enriquidor per Blanes”.

La llista transversal ha de ser capaç de generar una àmplia coalició amb la societat civil, des del diàleg i la cooperació.

En relació a la denominació i composició de la candidatura, des del Partit Demòcrata de Blanes se senten molt còmodes amb la fórmula de Junts per Blanes i aposten per una candidata a l’alcaldia que no ha estat vinculada anteriorment a cap partit polític per garantir la voluntat integradora i transversal de la candidatura.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *