Qüestions de soroll (1). Per VIRIATO

castellonsinruidos blogspot com

Contaminación Acústica

 

Blanes, prepara la nueva ordenanza de terrazas y desde hace años la actual ordenanza, no se cumple, con la excusa que esta obsoleta.

Las consecuencias son visibles, solo tiene que dar un paseo por nuestras calles.

El resultado final ……

 

“Blanes és una de les localitats catalanes que concentra més queixes per soroll”

“En un informe sobre molèsties de l’oci nocturn, el Síndic de Greuges alerta de mancances per garantir el dret al descans”

26.07.2016 | 07:19

“GIRONA | P. E. El Síndic de Greuges ha elaborat un informe sobre l´oci nocturn i la convivència ciutadana que no deixa en bona posició la Costa Brava. Per fer el document, s´ha tingut en compte la realitat de diferents municipis de Catalunya, tant del litoral com de l´interior. De fet, es tracta de les localitats catalanes que lideren les reclamacions que rep el Síndic per queixes de soroll. Entre aquestes poblacions se situa Blanes, que és una de les ciutats que concentra més molèsties causades per l´oci nocturn. En concret, des de l´any 2010, el Síndic de Greuges ha rebut 21 reclamacions per soroll dels veïns de Blanes.

Com que les queixes estan ocasionades pel soroll dels bars i dels establiments d´oci nocturn –a més del turisme, sobretot en zones turístiques com la Costa Brava–, l´informe que s´ha elaborat recomana canvis normatius en la regulació dels horaris de tancament de les terrasses dels bars i dels restaurants

En la mateixa línia, l´informe sobre l´oci nocturn i la convivència ciutadana proposa replantejar la llei que fixa la regulació dels espectacles públics. En concret, en el document es demana «un control rigorós», més enllà de l´obligatorietat de comunicació prèvia dels actes amb l´objectiu que la policia local pugui portar a terme una «actuació decidida». Una altra recomanació de l´informe és adaptar el règim sancionador a la característica de cada activitat i la grandària del local, així com reduir els horaris d´obertura dels establiments per trobar l´equilibri entre l´oci i el descans”.

 

¿ Quienes son los culpables de este deterioro en nuestra ciudad ¿ ¿Tienen algun tipo de responsabilidad?

Los ciudadanos se quejan por contaminación acústica y no se les atiende, como dice la legalidad presuntamente.

¿ Quien es el inspector de actividades de Blanes?

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *