Quan podrem banyar-nos a la piscina pública?

ICV-EUiA i Batega per Blanes denuncien que l’Ajuntament incompleix la moció per la reobertura de la piscina Jordi Kemner.

Els dos grups recorden a l’equip de govern el compromís adquirit per la reobertura de la piscina.

Denuncien que el govern no ha fet cap pas per a que pugui reobrir-se la piscina pública Jordi Kemner per a entitats amb finalitats socials i terapèutiques.

Imatge TS

 

NOTA DE PREMSA.- El passat mes de juliol, el ple de l’Ajuntament de Blanes va aprovar una moció presentada per ICV-EUiA i Batega per Blanes per a la reobertura de la piscina Jordi Kemner fora d’horari escolar. L’any 2015, l’Ajuntament va anunciar l’obertura a la ciutadania de la piscina, situada al costat de l’escola Ventijol. Aquesta obertura va quedar suspesa fa més d’un any, deixant tot un seguit de persones i entitats sense possibilitat de continuar les sessions a la piscina. Aquesta instal·lació està centrada en usos terapèutics i socials.

Al passat plenari del mes d’agost, es va aprovar per unanimitat la reobertura de la piscina, estant entre els acords presos convocar amb la major brevetat possible una sessió de treball amb les entitats que han sol·licitat aquesta reobertura per tal de fer-la realitat. Així mateix, també es va exposar que els pressupostos de l’Ajuntament per a l’any 2017 ja preveien una partida de 18.000€ per fer possible aquesta obertura. Actualment, aquesta partida està adjudicada a Serveis Socials, àrea que governa el regidor Mario Ros del PSC.

Durant el mes d’agost i setembre, tant les entitats com des d’ICV-EUiA han recordat en diverses ocasions la necessitat de convocar la taula de treball i avançar en la reobertura davant l’imminent inici del curs escolar. “Hem insistit diverses vegades durant aquests dos mesos en la necessitat de convocar la taula de treball amb urgència. A principis d’agost l’excusa era que la tècnica d’Educació estava de vacances i no tornava fins el 21 d’Agost. Després d’aquesta data hem tornar a insistir i hem passat del silenci com a resposta, a dir-nos, recentment, que el problema és que Serveis Socials (PSC) no traspassa la partida de 18.000€ a Educació (ERC)”, ha exposat Víctor Catalan, regidor del grup municipal d’ICV-EUiA que va exposar la situació al ple de l’Ajuntament.

Així doncs, Catalan ha continuat demanant “que l’equip de govern municipal es deixi de passar la pilota entre els diversos partits i regidories que el formen, i que es treballi de manera conjunta i urgent per fer possible l’obertura immediata de la piscina”.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *