Puigdemont no duia les ulleres de llegir

C32 Qui estima el territori no el destrueix

NOTA DE PREMSA PLATAFORMA ATUREM C32.- Aquest diumenge de Santa Cristina la Plataforma Aturem la C-32 ha aprofitat la visita del president Puigdemont a la tradicional celebració que Lloret de Mar dedica a la seva patrona per recordar-li que el territori ha dit no al projecte d’allargament de l’autopista.

El desplegament de tres grans pancartes a diferents llocs de la cala de Santa Cristina ha servit per donar la benvinguda a les autoritats presents a l’acte. A més del president Puigdemont, l’alcalde de Lloret de Mar Jaume Dulsat i en Miquel Lupiañez, alcalde de Blanes,han pogut llegir sense problema des de la mateixa barca amb la que han arribat els lemes d’Stop a la C-32 i de «Qui estima el territori no el destrueix»

Des de l’Aturem la C-32 entenem que els polítics que diuen representar al poble han de mantenir el compromís d’escoltar-lo i en el cas de la Generalitat a Lloret i Blanes ha de seguir el mandat democràticament expressat en les urnes el 17 d’abril d’enguany. De la mateixa manera confia que el president Puigdemont estarà per sobre de les actituds dels governs locals i aturarà el projecte per aplicar les alternatives aprovades pel propi govern de Catalunya.

La Plataforma vol fer notar el doble caràcter reivindicatiu i festiu de l’acció, que s’afegeix als actes previstos per aquest estiu que continuaran el proper dijous 28 de juliol amb la projecció del documental «Els límits de la Costa Brava» a les 22.00 a la plaça de l’església de Lloret de Mar.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *