Programes d’ocupació de Creu Roja per a ni-nis blanencs

5é Dialegs ocpuació CREU ROJA

 

 

NOTA DE PREMSA CR.- El Servei d’Ocupació de Creu Roja a Girona ha celebrat la primera acció del 2016 dins el marc dels “Diàlegs per l’Ocupació” a les instal·lacions del Caixa Fòrum. Aquesta iniciativa és un treball continuat que es va iniciar l’any 2011 sent en aquesta ocasió una taula de treball amb les empreses col·laboradores. L’objectiu d’aquesta taula ha estat enfortir les aliances, treballar els aspectes per millorar la relació d’excel·lència i els avantatges de gestionar la diversitat en les seves plantilles laborals.

També s’han compartit els resultats de l’any 2015 destacant que s’han atès a 1.389 persones de les quals 405 han participat en projectes d’itineraris personalitzats d’inserció laboral. Això ha permès a un 51% dels participants inserir-se al mercat de treball. Aquest treball ha estat també possible gràcies a la col·laboració de 83 empreses del territori.

Així mateix, s’han posat en comú els nous reptes i línies d’actuació que té la Institució per aquest nou període 2014-2020 a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu. Un dels objectius prioritaris de l’àmbit d’ocupació és millorar l’ocupabilitat de col·lectius com ara els majors de 45 anys, dones en risc d’exclusió i persones immigrades. També, i donant resposta a la situació d’atur juvenil, s’impulsaran projectes adreçats a persones joves menors de 30 anys, aturats i donats d’alta al sistema de garantia juvenil.

Creu Roja vol posar de manifest la importància d’establir, ara més que mai, fortes aliances entre el teixit empresarial i l’Entitat per tal d’obrir possibilitats d’accés al treball a aquelles persones més allunyades del mercat laboral. Les aliances estarien dintre d’un ventall de possibilitats ampli, sent la formació ocupacional i la contractació, exemples d’algunes d’elles.

En aquesta ocasió a la taula han participat 8 empreses de diferents sectors del territori gironí, i per la cloenda s’ha comptat amb la participació del Sr. Enric Morist, coordinador autonòmic de la Creu Roja a Catalunya.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *