Presentació de Les Nits de Marimurtra 2019

La Fundació Carl Faust ha presentat la programació de Les Nits de Marimurtra d’enguany

Drets de còpia FUNDACIÓ CARL FAUST

Font MARIMURTRA

Nota de premsa rebuda el 11/04/2019

La Fundació Carl Faust ha exposat, en un acte al Jardí Botànic Marimurtra, la programació del festival que, des de ja fa 14 anys, organitza.

A l’acte hi ha participat autoritats locals com l’alcalde de Blanes, Sr. Mario Ros o diferents patrocinadors i col·laboradors de Les Nits de Marimurtra.

El cartell dels quatre concerts programats el protagonitzaran:

  1. Big Mama Montse (divendres 2 d’agost) que suma més de 30 anys cantant blues i per celebrar-ho ens proposa una gira festiva, envoltada de bons amics per dur als escenaris tota l’alegria d’aquesta música des de la perspectiva artística que l’experiència li atorga;
  2. Menaix a Truà (divendres 9 d’agost), un grup molt dinàmic format per Cris Juanico, Toni Xuclà i Juanjo Muños que, quan toquen i canten plegats, son més que la suma de tres personalitats, són la seva combinació, un grup compacte i amb un encant únic;
  3. Maria del Mar Bonet, una de les veus femenines més importants de la música catalana (16 d’agost), que pujarà a l’escenari del Templet de Linné per oferir un concert íntim i molt especial on es veuran reflectits els més de 50 anys d’experiència sobre els escenaris;
  4. Susanna del Saz (23 d’agost) que és la única artista que ha participat al llarg de les 13 edicions de Les Nits de Marimurtra.

Aquesta 14ª edició, tornarà a pujar a l’escenari més espectacular de la Costa Brava per oferir un espectacle únic i diferent.

A banda de la programació, per tercer any consecutiu, La Fundació Oncolliga Girona col·labora amb Les Nits de Marimurtra en la gestió del servei de bar del festival.

La finalitat de la Fundació Oncolliga és millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i de les seves famílies, i els beneficis íntegres d’aquest servei aniran destinats a la mateixa entitat.


Entrades per als concerts

Ja estan a la venda des d’avui mateix als punts habituals:

  • la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra,
  • les floristeries La Camèlia (Blanes i Lloret de Mar)
  • al web www.nitsmarimurtra.cat.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *