POUM Blanes C’s està obert al diàleg

C’s Blanes alerta que les divergències del Govern encallen l’aprovació del POUM i això reverteixi sobre el conjunt de la ciutadania.

El portaveu de C’s a l’ajuntament defensa “un model de desenvolupament econòmic i turístic de qualitat, sostenible, respectuós amb el medi ambient i on tothom compleixi les lleis i les normatives”.

Imatge C’s

 

NOTA DE PREMSA.- El Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Blanes creu que les divergències i la falta de sintonia a l’equip de govern, entre PSC i ERC, són responsables que el pla general del municipi estigui aturat sobre la taula. Per Sergio Atalaya, portaveu de Ciutadans a l’ajuntament,  “com l’equip de govern està dividit, el primer que han de fer és posar-se d’acord i aconseguir una majoria per tirar-ho endavant; és per això que estan governant en coalició”. I ha afegit: “És intolerable que un govern que fa dos anys que actua amb manca de diàleg amb la resta de grups vulgui ara que sigui l’oposició qui lideri i resolgui el que ells no saben fer”. Atalaya afirma que “Ciutadans està obert al diàleg però no a qualsevol preu, primer volem responsabilitat i compromís per part de tot l’equip de govern”.

Per a C’s Blanes les ocupacions per part d’alguns càmpings del municipi de terrenys agrícoles durant anys i la seva incorporació en el POUM per a tal de regularitzar la seva situació és un tema “molt complex”. Atalaya reitera que “ens preocupa la permissivitat i la manca d’actuacions que anteriors equips de govern de tots els colors han tingut amb aquests càmpings que,  durant anys, han estat fent ús com a terreny d’acampada d’espais que no tenien aquesta qualificació”.

El portaveu de C’s Blanes es mostra “molt preocupat per a la manca de cohesió, lideratge i criteri unitari de l’equip de govern” i que una part d’aquest, per una decisió d’estratègia política, “no assumeixi les seves responsabilitats, deixant a l’atur a treballadors sense abans esgotar totes les vies de diàleg i de negociació”. Per això, la formació taronja proposa com a punt de partida que els càmpings afectats “acceptin les sancions que des de l’ajuntament se´ls hi ha imposat per l’ocupació reiterada d’aquests espais i que tot això reverteixi sobre el conjunt de la ciutadania en Blanes”. Per a Atalaya, l’acceptació d’aquest punt és “imprescindible” ja que “ho valoraríem de manera molt positiva i com un primer gest per a arribar a una solució que beneficiés a tota la ciutadania de Blanes”.

De la mateixa manera, Atalaya, qualifica de “molt poc sensibles i respectuoses amb els treballadors les actuacions que han proposat la CUP i ICV-EUiA de començar a treballar en un pla d’ocupació per a recol·locar els que es quedin sense feina”. Per al líder municipal de C’s “això és llançar la tovallola abans d’haver esgotat totes les vies de diàleg i de negociació per a preservar els llocs de treball”.

Atalaya recorda que “com a municipi no podem deixar passar més oportunitats” i que Ciutadans “aposta per un model de desenvolupament econòmic i turístic de qualitat, sostenible, respectuós amb el medi ambient i on tothom compleixi les lleis i les normatives”.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *