Per què la Festa dels Súpers arriba a Blanes?

Segons el Partit Demòcrata.

Imatge fotomuntatge DdB

Font PDeCAT

Nota de premsa rebuda el 22/03/2019

La celebració de grans esdeveniments polivalents a la Ciutat Esportiva de Blanes és la culminació d’un projecte iniciat a principis de legislatura (2015). Des de la regidoria de Festes, Joventut, Esports i Promoció de la Ciutat, que llavors depenia del Partit Demòcrata, es va plantejar la necessitat de potenciar el recinte perquè s’hi poguéssin organitzar actes no esportius.

Una primera fase del projecte va consistir en començar a promoure l’espai com a punt on s’hi pogués gaudir de música en directe, visitar fires o celebrar la Festa del Carnaval. És a dir, dotarlo d’un ús lúdic més enllà de l’esport.

A més, es va iniciar la redacció del Pla d’Autoprotecció del recinte, culminat recentment, que facilitarà la labor d’entitats privades que vulguin dur els seus esdeveniments a Blanes perquè ja no caldrà elaborar un pla de protecció específic per a cada ocasió.

Els regidors del Partit Demòcrata van abandonar els càrrecs que tenien a l’Ajuntament de Blanes arran dels fets d’octubre de 2017.


Súper, avui dissabte 30 de març arriba la Festa dels Súpers On Tour a Blanes

  • Si tens invitacions per a l’espectacle del matí, recorda que l’espectacle comença a les 11 del matí i que les portes s’obriran a les 09.30.
  • Si tens invitacions per a l’espectacle de la tarda, recorda que l’espectacle comença a les 17 hores i que les portes s’obriran a les 15.30.

L’aforament és limitat i les localitats numerades.

L’espectacle tindrà una durada de dues hores on participaran els personatges del canal Super3. Abans de l’espectacle, podràs adquirir alguns dels productes del canal al punt de la Botiga del Super3: com el peluix del Mic, de la Nenúfar o la Matoll, l’últim disc de la família del Super3…

Per accedir a la Ciutat Esportiva Blanes, utilitza el transport públic.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *