PAHC Blanes: “Alcalde, torni a la legalitat!”

SERVEI DE COMUUNICACIÓ AJUNTAMENT DE BLANES

Replica datada a 06.03.2018

L’Ajuntament de Blanes ha aturat 82 desnonaments durant el 2017

Davant aquesta petició de PAHC Blanes, adreçada a l’Ajuntament, l’alcalde Mario Ros ha recordat que, especialment durant aquests darrers anys, el consistori que representa ha esmerçat molts recursos econòmics i personal per combatre els temes d’emergència social i habitacional.

En aquest sentit, ha recordat la important tasca i l’esforç comú que s’està fent en especial des de la Taula Local pel Dret a l’Habitatge i la Pobresa Energètica, de la qual també en forma part la PAHC.

Ros, qui també continua encapçalant les responsabilitats de la regidoria d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania, ha explicat que, seguint la línia del treball iniciat fa uns anys, durant el 2017 l’Ajuntament de Blanes va aconseguir aturar un total de 82 desnonaments.

Respecte la manca d’habitatges de lloguer a preus assequibles, l’alcalde ha remarcat la indefensió amb què es troben els consistoris en general davant la realitat econòmica imperant, que no afavoreix precisament les famílies vulnerables.


 

PAHC BLANES

Des de la PAHC Blanes exigeixen una TREVA D’HIVERN als desnonaments de les entitats bancàries per les families sense alternativa habitacional i sense recursos. Imatge PB

 

  • Demana a l’alcalde Mario Ros l’aplicació de la llei catalana d’habitatge. 

COMUNICAT ASSEMBLEA PAHC BLANES

Datat a 02.03.2018 – 12:45

La PAHC BLANES ha aturat aquest divendres un nou desnonament d’una familia del municipi que viu al carrer Salut, que ocupa un pis que era propietat de BANKIA i que ara ha passat a mans d’un “fons voltor” que els vol desnonar, sense alternativa habitacional.

La falta de lloguers assequibles a la població i la seva situació económica i laboral va fer que aquesta familia hagués d’ocupar l’habitatge ara fa dos anys.

“Exigim a l’Ajuntament de Blanes que torni a la legalitat i apliqui les lleis catalanes en materia d’habitatge. Que posi a disposició de les families vulnerables tots els pisos de bancs buits i abandonats,moltes vegades amb portes de ferro i creant problemes a les comunitats de veins”.

La plataforma vol donar les gràcies a totes les entitats, partits politics d’esquerres i persones a títol individual que s’han preocupat per la situació de la familia.

Una vegada més la pressió social i el suport mutu ha donat el seu fruit i s’ha pogut garantitzar de moment els drets hunans i el dret a l’habitatge a un altre familia.


ANTECEDENTS

PAHC Blanes. Organització de Lluita pel Dret a l’Habitatge i una vida digna.

Assemblees dilluns a les 10:00h. al C/Mas Enlaire,3 de Blanes.

Autoorganització. Suport mutu. Poder popular

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *