Oriol Comas Basté president del PDeCat a Blanes

Comas, que actualment és membre de la JNC, va ser escollit en l’Assemblea d’associats del partit celebrada per dirigir aquesta primera etapa del PDeCAT de Blanes.

La direcció executiva del PDeCAT de Blanes va ser escollida ahir divendres durant l’assemblea local del nou partit.

oriol-comas-baste

Imatge PDECat – Blanes.

 

NOTA DE PREMSA.- Oriol Comas Basté serà el primer president del comitè local del Partit Demòcrata Europeu Català a Blanes i relleva al Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Blanes, Quim Torrecillas, que ha estat l’últim cap local de Convergència Democràtica de Catalunya a la ciutat. La candidatura encapçalada per Comas va ser la única que es va presentar per dirigir el nou partit i va rebre el suport unànime dels associats durant l’assemblea local celebrada el passat divendres al vespre.

Comas va néixer a Blanes el 1990 i és graduat en Farmàcia i en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Barcelona, on actualment treballa com a investigador realitzant la seva tesi doctoral. El nou president local del PDECat és President de l’Assemblea de la Joventut Nacionalista de Catalunya a les Comarques Gironines, organització de la qual és membre des de l’any 2008, i Conseller Nacional del PDECat en representació de la Comarca de la Selva Marítima.

La nova direcció executiva estarà formada per onze membres i respon a la voluntat de renovació del PDECat, incorporant persones independents a anteriors projectes polítics i representant les diverses sensibilitats que integren aquest nou partit.

El nou president s’ha marcat l’objectiu de col·laborar colze a colze amb el grup municipal de l’Ajuntament per treballar per Blanes i encarar amb força les eleccions municipals de l’any 2019. Tanmateix, Comas destaca la necessitat d’eixamplar la base del partit i configurar-lo com a eix central de la política municipal a Blanes.

 

Nova executiva:

La nova executiva del PDECat a Blanes inclou onze membres que acompanyen a Comas, que es repartiran les diferents àrees de treball. Es tracta de: Aitor Roger, Mònica Rabassa, Dafne Galvany, Carles Gibert, David Escobedo, Anna M. Valls, Xavier Lozano, Ramona Marcó, Salvador Gutierrez, Maria A. Gallart i Rafel Montells.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *