Oceans avui al teatre de Blanes. La intrahistòria (i 2)

Dues de les protagonistes de l’obra, membres de la companyia, proven de transmetre’ns l’esperit de la representació (Ahir vam publicar el primer post).
Com explicar sentiments? És molt difícil, però a parer nostre hi han reeixit.

Imatge EM

 

Oceans

 

Si submergir-se vol dir literalment “Introduir-se a l’aigua fins a quedar completament cobert”, Oceans, el nou espectacle d’El Mirall, és un acte d’immersió absolut, en sentit figurat i literal de la paraula.

Cada nou projecte suposa un repte i en aquesta ocasió ho ha estat a nivell personal i col·lectiu. Un bon dia arriba una onada d’idees, de propostes i d’experiències capitanejades per en Ferran Joanmiquel i una vintena de persones ens hi submergim a ulls clucs en el seu món. I explorem, i busquem, i sentim i ens deixem endur…

De sobte ens trobem reflexionant sobre l’essència humana, la conducta aparent i la pròpia (in)consciència… i aquest medi líquid ens duu a emmirallar-nos en nosaltres mateixos i en els altres, i tot plegat ens remou per dins. I riem. I plorem… junts.

El camí, doncs, esdevé aprenentatge compartit. I això és, per mi, l’oceà incontrolable del teatre.

I arriba l’estrena i desitgem mostrar tot aquest món, perquè remogui quelcom de vosaltres mateixos. Tant de bo…

I tot arribant a port, em descobreixo viva, immersa en el meu món particular de fantasia, tornant a la vida mateixa, vivint!

 

Carmeta (CREDA Narcís Masó)

 

 

 

OCEANS

El Mirall

Teatre de BLANES

Dissabte, 02 de desembre – 21:00 h
comprar entrades
Diumenge, 03 de desembre – 19:00 h
comprar entrades

Preus: 10,00 €

Durada: 60 minuts

Sinopsi:

Oceans és una festa, una foguera de vanitats, com diria Milan Kundera. Un ball de màscares en el que els personatges pretenen ser algú que en realitat no són. I qualn cau la màscara, es destapa el buit, la solitud, el desig i la ràbia, més enllà de qualsevol convenció social. I és aleshores que els personatges es mostren tal com són : brutals i alhora vulnerables; tendres, i al mateix temps, inquietants.

Oceans, és una celebració salvatge en la que aparença i realitat conformen la paradoxa de l’època en la que vivim: l’era dels likes. I menstrestant, el planeta es transforma, el gel polar es fon i mica en mica tornem a l’origen : tornem a ser aigua, a ser oceà.

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL TEATRE:

A partir del 27 de novembre fins a l’1 de desembre, de dilluns a divendres de 19.00 a 20.00 h i 1h abans de l’inici de l’espectacle
Fitxa artística:

Autor i director: Ferran Joanmiquel

Creació coreagrafies, vestuari i espai escènic :El Mirall

Producció : El Mirall

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *