Oceans avui al teatre de Blanes. La intrahistòria (1)

NOTA PREGADA: Hi ha una imprecisió en el que heu publicat. La Rosa Relat no hi participa a l’espectacle des de dins, com a actriu, però ens ha ofert un suport excepcional en els assajos. Hi ha membres d’Oceans que ja havien participat en altres projectes d’El Mirall, com ara “Els boscos de William”, però que formen part de la companyia Quantus Teatre de Lloret. La Rosa n’és una (4/12/2017)

Imatge EM

 

Dues de les protagonistes de l’obra, membres de la companyia, proven de transmetre’ns l’esperit de la representació (Demà publicarem un segon post).
Com explicar sentiments? És molt difícil, però a parer nostre hi han reeixit.

 

Oceans des del pati de butaques.

Crec que Oceans no deixarà a ningú indiferent, jo encara provo de definir i endreçar el garbuix de sentiments i emocions que se’m remouen per dins a cada assaig.

És un projecte valent, arriscat  i incòmode.

Valent  perquè en Ferran, el director,  s’ha atrevit a domesticar uns peixos d’una peixera que no és la seva i els ha deixat nedar en un immens oceà de fatuïtat i  bipolaritat.

Arriscat per la cruesa del seu context i la seva visualitat.

Incòmode pel resultat de tot plegat.

Oceans és moviment i pausa, silencis i crits, espais i buits, absurditats i realitats.

Oceans ens parla d’homes i de bèsties.

Oceans va a contracorrent perquè ens critica, com a espècie, com a societat.

Us aconsello que us hi embarqueu i us deixeu portar, potser no arribareu a entendre ho  tot però… qui entén aquest món? Qui s’entén a si mateix?

 

Rosa Relat Lloveras

 

 

OCEANS

El Mirall

Teatre de BLANES

Dissabte, 02 de desembre – 21:00 h
comprar entrades
Diumenge, 03 de desembre – 19:00 h
comprar entrades

Preus: 10,00 €

Durada: 60 minuts

Sinopsi:

Oceans és una festa, una foguera de vanitats, com diria Milan Kundera. Un ball de màscares en el que els personatges pretenen ser algú que en realitat no són. I qualn cau la màscara, es destapa el buit, la solitud, el desig i la ràbia, més enllà de qualsevol convenció social. I és aleshores que els personatges es mostren tal com són : brutals i alhora vulnerables; tendres, i al mateix temps, inquietants.

Oceans, és una celebració salvatge en la que aparença i realitat conformen la paradoxa de l’època en la que vivim: l’era dels likes. I menstrestant, el planeta es transforma, el gel polar es fon i mica en mica tornem a l’origen : tornem a ser aigua, a ser oceà.

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL TEATRE:

A partir del 27 de novembre fins a l’1 de desembre, de dilluns a divendres de 19.00 a 20.00 h i 1h abans de l’inici de l’espectacle
Fitxa artística:

Autor i director: Ferran Joanmiquel

Creació coreagrafies, vestuari i espai escènic :El Mirall

Producció : El Mirall

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *