Oberta la convocatòria de Diners al Carrer

  • La CUP de Blanes posa en marxa la tercera edició de la campanya de Diners al Carrer

Demà divendres xerrada oberta a tothom per presentar la 3a edició de “DINERS AL CARRER”. A les 20h als Padrets (c/ Sant Bonòs). I si teniu qualsevol dubte també ens podeu trobar al punt d’informació al CasaL La Cooperativa el dia 25 de juny. Us hi esperem!

diners-al-carrer-blanes1

Hem creat el projecte “Diners al carrer” amb l’objectiu que aquests diners tornin als seus propietaris legítims, el poble. CUP BLANES. Imatge Fotomuntatge DdB


Font

Comunicació CUP Blanes

Nota de premsa rebuda el dia 04.06.2018 a les 14:12 hores


Per tercer any consecutiu la CUP de Blanes posa en marxa el projecte diners al carrer, una iniciativa que pretén retornar al municipi part dels ingressos que han percebut de l’Ajuntament de Blanes el regidor i la regidora de la CUP, mitjançant una convocatòria oberta d’ajuts econòmics adreçada a entitats, organitzacions i moviments socials.

La formació independentista destinarà novament 5.000 euros a projectes solidaris, socials, culturals, educatius, ecologistes, de suport a l’economia social, de cooperació, de promoció de la igualtat i la cohesió social i foment dels Països Catalans. Les entitats i organitzacions que hi vulguin participar podran fer arribar els seu projectes en format digital al correu [email protected] fins el proper 30 de juny.

Aquesta iniciativa és possible atès que, per acord de la pròpia assemblea de la CUP de Blanes, els representants de la CUP al consistori blanenc perceben únicament 250 euros mensuals, destinant-se així la resta dels ingressos a impulsar tant el propi projecte de la CUP i la unitat popular com a iniciatives com ara “diners al carrer”, per incentivar un teixit associatiu viu, crític i actiu amb l’ànim d’avançar cap a la transformació social.

En l’edició anterior fins a set entitats varen presentar projectes i varen repartir-se la quantitat de 5.000 euros. Els projectes més ben valorats varen ser els presentats per l’AAVV Els Pins amb el seu projecte “Benestar Solidari” que tenia com a objectiu ajudar i facilitar a les persones grans que viuen o se senten soles, a continuar a la seva llar amb la complicitat del seu entorn (xarxa de voluntaris); l’entitat ambiental S’Agulla amb un projecte per sensibilitzar i informar sobre la necessitat de salvaguardar el fons marí i Sostre i Dignitat amb un projecte per millorar la qualitat de vida de les persones que viuen sense sostre o en situació d’exclusió social. També varen participar i rebre ajuda econòmica els projectes presentats per l’Assemblea Antipatriarcal Sa Pedra Foguera, la Colla Gegantera de Blanes, el Ginkgo Biloba i l’ACGIF.


Bases de la convocatòria

https://capgiremblanes.files.wordpress.com/2018/06/bases-diners-al-carrer-2018.pdf

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *